Tænd sexgnisten med frækt sexlegetøj

Kigger man på salgstallene for mængden af sexlegetøj, der sælges i Danmark, vil man se at tallene år for år er opadgående. Man kan dermed sige at der en stigende tendens blandt danskerne til at bruge sexlegetøj.

Dette tyder på at sexlegetøj for alvor er blevet noget, som den almindelige dansker gør brug af, og det bliver ikke længere set på som noget, der kun er for folk, der er til SM, eller lignende. Derudover kommer der også løbende en masse nye, interessante og frække former for sexlegetøj på markedet.

Da der er så meget forskelligt sexlegetøj på markedet, kan det for nogle være svært at vælge blandt det store udvalg, der findes.

Derfor ser vi i denne artikel nærmere på to forskellige slags sexlegetøj. Nemlig: en strap-on, og en penisring.

 

Strap-on og harness

En strap-on er kort fortalt en dildo, der er fastgjort til noget seletøj, som er beregnet til at tage om livet. Måske har du set en strap on blive brugt i film, men aldrig selv prøvet én.

Hos Private Play finder du et stort sortiment af forskellige strap-ons såvel som strap-on harness og dildoer til dit harness / seletøj.

En strap-on er perfekt for jer, der gerne vil prøve noget nyt og anderledes, og eksperimentere med dominanslege, eller måske endda pegging. Tag et kig på Private Plays webshop, og kig de forskellige strap-ons igennem, og se om der ikke skulle være noget, der virker spændende.

Almindeligvis bruges en strap on i forbindelse med sex mellem to kvinder, men en strap-on kan også sagtens bruges af et par bestående af en mand og en kvinde. Her kan kvinden bære en strap-on, og bruge den til at stimulere mandens g-punkt, som sidder ca. 5 cm oppe i anus. Af den årsag er en strap-on altså en ideel måde at stimulere mandens g-punkt på. Denne ”fremgangsmåde” kaldes pegging, og kan give manden en unik og pirrende sexoplevelse.

Penisring

En penisring er noget sexudstyr, som manden kan bruge for at holde længere under samleje og samtidig få en hårdere erektion.

En penisring sættes fast ved roden af penis, hvor den holder på blodet i penis, hvilket gør den hårdere og forlænger erektionen.

Udover at hjælpe med at give en hårdere erektion, og få manden til at holde længere under samleje, kan penisringen også være brugbar til at stimulere under samleje for både manden og kvinden. En penisring kan også fås med en indbygget vibrator, som forstærker stimuleringen yderligere under samleje. En penisring er ideel til at give et mere aktivt og frækt sexliv igen til par.