Gør jeres sexliv sjovere

Der kan være mange grunde til ønsket om at gøre jeres sexliv sjovere. Først er det vigtigt at nævne, at hvis den ene af jer kommer til den anden og giver udtryk for dette, så behøver det ikke at betyde, at jeres sexliv er dårligt!

Oftest, når den ene kommer til den anden for at snakke om sexlivet, vil der hos den anden helt automatisk begynde at blinke en masse advarselslamper. Og det er ærgerligt, for det kan være, at din partner kommer til dig, fordi de har gået og tænkt over nogle ting over længere tid. Se det som et friskt og dejligt initiativ. Snak om det. Brug jeres fælles kommunikation frugtbart. Måske I sammen bliver inspirerede til at afprøve nye ting. Måske I ender med at afprøve nye ting, der viser sig ikke at fungere alligevel for jer – og så er det jo også okay. Ja, og måske I opdager noget helt nyt, der er super fantastisk at gøre sammen, og så har I begge jo fået noget utroligt dejligt ud af det – sammen.

Brug glidecreme – altid

Når I leger sammen, er det altid vigtigt at bruge glidecreme. Det sikrer, at ingen af jer på noget tidspunkt i legen oplever ubehag. For er der noget, der kan dræbe enhver stemning, er det, hvis det ikke er rart for en af jer. Det skal ikke gøre ufrivilligt ondt, og derfor kan glidecreme være godt generelt at bruge altid, for at sikre, at I ikke ender der, hvor I gør skade på hinanden eller lignende.

Hvis I er blevet generelt nysgerrige efter at finde ud af være, så læs mere her på denne side, og undersøg godt og grundigt, hvilke muligheder I har. Der findes et hav af forskellige redskaber og legetøj, der kan vise sig at være super godt for jeres sexliv. Igen er det vigtigt at huske på, at introduktionen af sexlegetøj ikke nødvendigvis betyder, at I har mistet lystet til hinanden. Nej, se det i stedet som en mulighed for at gøre noget sammen, der får jer tættere på hinanden.

Brug sexlegetøj

denne her side kan I sammen gå på udforskning i nyt legetøj og spændende redskaber, der kan sætte lidt ekstra gang i jeres sexliv. Faktisk kan dét, at I sammen sidder og kigger, snakker om de forskellige ting og udveksler tanker og fantasier også være med til at skabe en spænding mellem jer, der leder op til næste gang, I skal være sammen. Og at udvælge nogle ting sammen gør, at I er bevidste om, at I sammen har valgt en eller flere ting, I sammen skal prøve – og det kan få jer endnu tættere på hinanden.

Udforsk sammen med nye stillinger

Stillinger kan være super spændende og pirrende, og hvis I tror, at I har prøvet alle stillinger, tager I helt sikkert fejl. I kan prøve at søge efter stillinger, og der vil komme hele kataloger op med forskellige stillinger, I kan lade jer inspirere af. Det fantastiske ved dette er, at I hurtigt fornemmer, om det er noget for jer, eller om det ikke er noget for jer. Og der kan I jo bare tænke på, at der måske venter en ny favoritstilling lige om hjørnet.