sexlegetøj kan være netop det der skal til for at gnisten tilbage

Hvis gnisten er gået lidt ud i jeres forhold, så kan det være der skal noget krydderi til

Når det kommer til forhold, så står og falder de næsten altid med om sexlivet fungerer. Uanset hvor gode venner i er, hvis ikke man har god sex, så er man blot venner der lever sammen. Den slags kan godt blive lidt kedeligt, og være med til at give et noget tomt liv. Man ender hurtigt i hver sin ende af huset. Hun sidder måske og strikker sokker mens han pudser fælge på bilen. Det er der man skal afgøre om man vil prøve at redde det eller bare give op. 

Hvis lysten stadig er der en lille smule, så er det værd at kæmpe. Det kan være en del af skylden ligger i at man bare altid har den samme kedelige stilling. Så er det her man skal prøve at tilføje lidt nye dimensioner. Det kan være hun blot skal hoppe i noget frækt lingeri for at få gang i det. Det kan også være man skal have noget sexlegetøj med i legen. 

Hvad slags sexlegetøj skal man vælge?

Når det kommer til sexlegetøj så findes der et utal af varianter. Det kan være noget med vibrator eller noget man skal bruge til dominans. Det kan også være noget der forstærker erektionen eller lysten. 

Er i begyndere så start med de lidt mere basic ting. En vibrator kan være god at starte med. Her kan han give hende massage som forspil, hvilket giver et boost til lysten. Det kan også være en vibrator der kan føres ind under sex. Her kan man f.eks. tage den populære We-vibe med sin smarte U form. 

Skal det være lidt pirrende og frækt, specielt for dem der elsker fifty shades, ja så skal i have noget dominans. Det skal nok ikke være det helt vilde som en start. Igen, er i begyndere så start stille og rolig. En øjenmaske og nogle håndjern der evt. kan lænkes til sengen giver en utrolig pirrende og fræk oplevelse.